tirsdag 16. januar 2018

Nytt år! - nye muligheter og problemer som skal løses

Godt nytt år!

               Et nytt år, med mange ubrukte dager. Ser at dagene fort fylles opp i min kalender. Det synes jeg er greit. Mitt fokus nå, er å vurdere at kalenderen er fylt med de rette avtalene. Hva er de rette avtalene?

I dag har den riktige avtalen vært å delta på direktørmøte mellom Miljødirektoratet og Landbruksdirektoratet. I morges starta vi fra Alta. Første etappe til Tromsø gikk greit, så ble vi værfast lenge i Tromsø. Det gjorde sitt til at vi var forsinka inn til Gardemoen og måtte vente på innflygning på grunn av mye snevær.
Da vi tilslutt landa og kom oss innover terminalen, var det blitt så langt inn i møtet at vår del av møtet (reindrift) var godt i gang. For de som har fulgt med, så er det i disse dager kaotisk i Oslo, både på fly, tog og vei. Summa summarum ble at det tar såpass lang tid for oss å komme til Helsfyr i dag, at vi ikke rekker møtet. Så da: hvilket fly når vi hjem?? Jo akkurat samme som vi hadde booka opprinnelig, nemlig 19.55. Uansett  er det ikke mulig å komme seg tidligere til Tromsø for å rekke eks. ettermiddagsflyet fra Tromsø.

Tenker? Du lurer på hva jeg tenkte da og nå? Tenkte at 1 arbeidsdag i SAS loungen på Gardermoen må tåles.... Og at det må finnes en annen måte, eller tidspunkt for oss å ha møtet på neste år... Men i dag: da tenker jeg at jeg tross all innvendig eder/galle/bannskap, egentlig er ganske rolig.
Har hatt flotte refleksjoner med en av seksjonssjefene - kanskje verre dag for han? I tillegg til alt over, så var han stuck med sin sjef!
MEN vi stod han av. Bare 1 liten time igjen til flyet til Alta er i lufta. Ja hvis værgudene står meg bi. I alle fall en soleklar ting vi ikke bestemmer over - enda!
Loungen var bra, med så mye mat og drikke du bare vil, du får til og med lov å rydde etter deg sjøl! Aktivitet i ventetida :)

Tenker faktisk også litt på den sangen til Jostein Johansen, den om Alta . Skal nynne på den mens jeg finner riktig utgang, med fingrene krysset, ja tror jammen jeg krysser tærne også.

"D e langstrakt d landet vi har!"

Oppdatering 3 min etter publisering: 19.55 flyet er forsinket, foreløpig til 20.40. Ja, vi elsker dette landet 💖💖

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar