søndag 19. februar 2017

Nominert til årets leder!

Tenk:

Noen i mitt nettverk har nominert meg til årets leder!
Det er jo helt fantastisk og uvirkelig at noen faktisk har tenkt på det, sett meg.

Det starta med at jeg fikk en epost fra She Conference  der jeg fikk informasjon om nominasjonen. Der kunne jeg også få kjøpe rabatterte billetter - bare å trykke på en lenke her. Ja sikkert tenkte jeg. Trykker aldri på noe uten at jeg vet at dette er sikkert. Og være nominert til årets leder hørtes altfor uvirkelig ut til å være sant. Dette må være spam - tenkte jeg. Jeg leste likevel gjennom eposten - joda forfengeligheten blomstrer og lever - kanskje det var noe i det....
Det endte med at jeg måtte Google Sheconference og finne utav dette og jammen er ikke dette sant! Jeg er faktisk nominert til årets leder - på ordentlig !

Etter en samtale med juryens leder så fikk jeg vite at det er 43 personer som er nominert. De vil plukke ut 5 kandidater til dybdeintervjuer. Så plukkes vinneren ut deretter.
Vinnersjansene? Klart jeg gjerne vil vinne!
Det er også sagt : For å vinne må du forvente å vinne (Richard Bach). Så derfor: Jeg har allerede vunnet en nominasjon - vunnet å bli sett - vunnet at noen faktisk legger merke til det jeg gjør.

Helt tilfeldig så er jeg i Oslo dagen før, så nå utvides oppholdet for å være med på prisutdeling som skjer i Folketeateret på kvinnedagen, 8.mars. Dette gleder jeg meg til og vinner jeg - ja da vet jeg ikke hvordan jeg vil reagere. Vinner jeg ikke - så vet jeg at noen uansett synes jeg gjør en god jobb.
http://www.google.no/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiWv6HO55zSAhUC1iwKHUlxACMQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.slideshare.net%2FTrudeBjnes%2Fall-you-lead-is-love-slideshare-av-presentasjon-modellering-gode-ledere-har-noe-eget-ved-seg-del-012015&bvm=bv.147448319,d.bGg&psig=AFQjCNH4dJHzerQu_CxIh7cyg-myW-mKzw&ust=14876159706970601 kommentar: